Хотел Лайт Касъл

 

Лайт Касъл Хотел и Винарна се намира в Ивайловград, китно и живописно градче разположено в най-югоизточната част на Родопите. Районът е известен като екологично чист с голямо биологично разнообразие и спираща дъха природа. Богат на екопътеки , културни забележителности, живописна природа, спокойствие и гостоприемство, Ивайловград е точното място за отмора – далеч от забързания свят на ежедневието.

 

 

 

Разположен в покрайнините на града, комплекс Лайт Касъл Хотел и Винарна Ви гарантира тишина и усамотеност в една уютна обстановка. Хотелската част разполага с деветнадесет двойни стаи,  всяка една декорирана в различни цветове и стил. Декорът в светли тонове е подчертан от елегантни материи, изискани произведения на изкуството и удобна мебелировка, създавайки една приятна и уютна атмосфера. Просторни и светли, нашите стаи ще Ви заредят с добро настроение и положителна енергия.

Спокойствието на района,изисканата атмосфера, живописната природа и селекцията ни от висококачествени вина ще Ви потопят в магическия свят на комплекс Лайт Касъл Хотел и Винарна, гарантирайки Ви едно незабравимо преживяване.

За резервации и допълнителна информация:

+359 888.127.017тел: +359 878 237 111

моб.: +359 878 237 112

e-mail: info@light.bg